Luxlight-opdrachtgevers over onze platdakramen

Hoe waarschijnlijk is het dat u Luxlight bij een vriend of collega aanbeveelt? En waarom zou u dat doen? We vroegen het zowel aan onze particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hieronder ziet u hoe zij Luxlight beoordelen.

 

Klanten geven ons een: 8.7
Aantal beoordelingen: 488
Beste beoordeling: 10

10

Mestrini

30/07/2018

Goed en mooi werk afgeleverd. Super blij mee. Vriendelijk en goede vakmensen.

9

Boerkamp

23/07/2018

Goede communicatie met aannemer, Netjes afgewerkt. Erg mooi product.

8

Cuijpers

17/07/2018

Dakraam ziet er mooi uit

10

Pierre Willems

10/07/2018

Een zeer vlotte, correcte en nette ervaring.

8

Bisschops

09/07/2018

Product voldoet aan diverse bouwkundige wensen maar ook idem eisen. Product is goed doordacht, product heeft qua ex en interieur mooie afwerking. Ben ervan overtuigd na +/- 9 jaren getouwtrek met ander firma's over gemonteerde lichtstraten , middels 3stuks, lekkages constructiefouten etc,etc. Met bijbehorend rechtsbijstandsdossier. Dat we nu uiteindelijk de goede keuze gemaakt hebben en geen problemen meer ondervinden zoals omschreven. We zijn heel erg blij met dit product en hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Een product welk ik iedereen kan aanraden bij nieuwbouw,renovatie of als extra daglicht in een bestaande aanbouw bijvoorbeeld. Bij deze, Bisschops.E.J.M.H

10

Bloem

12/06/2018

Wij zijn erg blij met het eindresultaat, het geeft zoveel meer licht in de kamer, en daardoor zoveel extra sfeer. Het elektrische zonnescherm loopt ook zeer soepel en zorgt echt voor een enorme vermindering van warmte.

8

Nick Van Der Weijst

04/06/2018

nette lichtstraat geleverd en gemonteerd

10

van Miltenburg - Constandse

23/05/2018

De lichtstraat is heel snel en vakkundig geplaatst en de medewerkers waren heel correct en netjes. Een uitmuntend uitgevoerde plaatsing vandaar een 10!

10

Verwijs

21/05/2018

Strak design, luxe uitstraling en natuurlijk heel veel licht binnen.

8

Venderbos - Hoeks

16/05/2018

Fijne rondleiding gehad, communicatie en flexibiliteit zeer goed, prettige werknemers zowel op kantoor als de mannen die het werk gemaakt hebben. Het enige dat iets minder goed overkwam was de afwerking aan de binnenzijde van de lichtstraat. We hebben de lichtstraat op de mm nauwkeurig voorbereid en nu zitten er aan de binnenkant 3 platen, waarvan 1 met isolatiemateriaal. We hadden een strakkere binnenkant verwacht, zoals ook voorbereid. Geen ramp overigens, het kan weg getimmerd worden. Groet Janco

Het meeste daglicht

Uit voorraad leverbaar

Inclusief montage

Inbraakwerend