Luxlight-opdrachtgevers over onze platdakramen

Hoe waarschijnlijk is het dat u Luxlight bij een vriend of collega aanbeveelt? En waarom zou u dat doen? We vroegen het zowel aan onze particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hieronder ziet u hoe zij Luxlight beoordelen.

 

Klanten geven ons een: 8.8
Aantal beoordelingen: 1428
Beste beoordeling: 10

10

Janssen

08/02/2021

Omdat dit onze 2e zeer positieve ervaring met luxlight is. Plaatsing goed, materiaal goed en dat blijft het ook is onze ervaring

10

Michel Klinkenberg

03/02/2021

Het is een mooi product en een zeer goede en snelle levering en service

8

Ralph heijder

01/02/2021

Netjes afgeleverd en top product

10

Ron Peetoom

26/01/2021

als gebruikelijk weer een topproduct geleverd! Leuke mannen, Nol en Mark, noogmaals bedankt.

10

Sander van de Ven

26/01/2021

Ik heb de screens nog niet gebruikt maar het ziet er tot nu toe super uit. De screens zijn overigens wel getest maar er zit nu geen voeding op.

9

Marc Worp

14/01/2021

We hebben het daklicht nu een week of vier in onze uitbouw zitten. zijn er nu al erg blij mee ondanks de "donkere" winterdagen. we zijn er van overtuigd dat het in de zomer helemaal top is

8

Ton Kars

13/01/2021

Veel licht

8

Sander Drossaert

30/12/2020

Goed en snel geplaatst. Jammer was dat de originele datum van plaatsen niet gehaald is door ziekte ( ivm Corona) bij het bedrijf. Maar dat dit een week later was. Maar dat dit dan niet wordt terug gekoppeld. Voor de rest zeer tevreden. En zou ik het zeker een ander aanraden.

9

Arjan Molendijk

24/12/2020

Heel mooi product, netjes geplaatst. Erg blij mee!

10

Max Janssen

16/12/2020

Super werk geleverd. Volledig ontzorgt door het contact met de aannemer te laten lopen

Het meeste daglicht

Uit voorraad leverbaar

Inclusief montage

Inbraakwerend