Luxlight-opdrachtgevers over onze platdakramen

Hoe waarschijnlijk is het dat u Luxlight bij een vriend of collega aanbeveelt? En waarom zou u dat doen? We vroegen het zowel aan onze particuliere als professionele opdrachtgevers. Hieronder ziet u hoe zij Luxlight beoordelen.

Klanten geven ons een: 8.7
Aantal beoordelingen: 507
Beste beoordeling: 10

10

Mathieu Bodanowski

15/06/2018

la note sera de 10/10 la pose par les installateurs est parfaite . le produit est de qualité supérieur je recommanderais la marque luxlight merci

9

Arne Vanheerswynghels

12/02/2018

Goede en correcte service! Jullie komen jullie afspraken en beloftes na! Geen meerkost achterna.

10

Luc Vanmeersel

23/01/2018

ONZE GOEDE ERVARING OP DE WERF EN LEUVEN. PRACHTIG RESULTAAT. WE ZULLEN DE REFERENTIEFOTO'S TOESTUREN. TEVREDEN KLANT. ALLES FEILLOOS VERLOPEN ERIC / BINNENHUISARCHITECT.

7

Wouter Dubois

18/01/2018

mooi product, prijs kwaliteitsverhouding. Wel nog werken aan de communicatie met de klant !!!!! dit was ondermaats!!!

9

Jorn De Wolf

20/12/2017

Zeer tevreden. Correcte service. Correcte afspraken. Propere afwerking. Vriendelijk personeel.

9

Laurent Bouhy

11/12/2017

Le délai pour la pose et la livraison ont été respectés. Produit de bonne qualité et bien fini.

8

David Mensche

09/10/2017

snelle en goede service

8

Bewoners Van Cobosco Bvba

03/10/2017

Algemeen tevreden

7

Marc Ramaekers

25/09/2017

De aanpak naar de klanten toe is erg geïnformatiseerd. Als er evenwel een deeltje van deze informatica zijn werk niet doet dan ben je als klant het duppe. In ons geval waren we tot een akkoord gekomen que prijs en zou het zadeldak op een bepaalde datum geplaatst worden. Op die datum ging de plaatsing echter niet door omdat er geen voorafbetaling gedaan was. Ik ontving echter geen vraag van jullie om deze aanbetaling te doen en dacht dat de afrekening na plaatsing zou volgen. Bijgevolg moest er eerst betaald worden vooraleer de plaatsing kon plaatsvinden en ik moest opnieuw een afspraak maken en verlof nemen om de plaatsing door te laten gaan.... Dit zou beter kunnen als de informatisering geoptimaliseerd zou worden. Mvg.

10

Joost Van Hooreweder

10/08/2017

Perfecte communicatie en de plaatsing gebeurde zeer snel en netjes. Mijn dakwerker was ook ter plaatse en genoot van het vakmanschap van de twee mannen + de kwaliteit van de lichtstraat!

Het meeste daglicht

Uit voorraad leverbaar

Inclusief montage

Inbraakwerend